طريقة عمل كبيبة الارز من المطبخ المصري بالصور
طريقة عمل كبيبة الارز من المطبخ المصري بالصور
مقادير وطريقة عمل كبيبة الارز والبطاطس
مقادير الكبيبه :
كوب ارز بسمتي
2 حبة بطاطس
م ك ملح _ ربع ملعقة كركم _ نصف ملعقة بابريكا _
نصف ملعقة كمون _ ربع ملعقة فلفل ابيض

مقادير الحشوة :

300 جرام لحمة مفرومة (استعملت دجاج مفروم )
2 بصلة مفروم خشن
نصف ملعقة لومي مطحون
م ص ملح _ بابريكا _ فلفل اسود
ونعملها عادي مثل اي حشوة
الطريقة لعمل الكبيبه :
نسلق الارز والبطاطس نص سلقة 10 دقائق تقريبآ مع التوابل
ونتركهم يبردوا

ثم نفرمهم مع بعض

ونحشيهم باللحمة المفرومة ونشكلها مثل الكبه

وممكن نفرزنهم بالفريز

وبعد القلي نقدمهم


مقادير الكبيبه :
كوب ارز بسمتي
2 حبة بطاطس
م ك ملح _ ربع ملعقة كركم _ نصف ملعقة بابريكا _
نصف ملعقة كمون _ ربع ملعقة فلفل ابيض

مقادير الحشوة :

300 جرام لحمة مفرومة (استعملت دجاج مفروم )
2 بصلة مفروم خشن
نصف ملعقة لومي مطحون
م ص ملح _ بابريكا _ فلفل اسود
ونعملها عادي مثل اي حشوة
الطريقة لعمل الكبيبه :
نسلق الارز والبطاطس نص سلقة 10 دقائق تقريبآ مع التوابل
ونتركهم يبردوا

ثم نفرمهم مع بعض

ونحشيهم باللحمة المفرومة ونشكلها مثل الكبه

وممكن نفرزنهم بالفريز

وبعد القلي نقدمهم


تعليقات
إرسال تعليق